Om Ram

Om Ram és el nom espiritual que Sri Dharma Mittra va donar a Jordi Canela en la seva iniciació. L'Om Ram és un professor de ioga compromés a transmetre les ensenyances tradicionals del ioga que ha rebut del seu mestre.

Llinatge

L'Om Ram té una formació multidisciplinar. Ha entés la necessitat d'aprendre diferents disciplines i estils de ioga per ser capaç d'adaptar el ioga a les diferents necessitats dels seus estudiants. Va aprendre Sivananda de Xavier Sola i Pilar Ruberte, Vinyasa de Shiva Rea, Ashtanga de Petri Räisänen i Eva Oller així com Dharma Ioga de Sri Dharma Mittra. És un devot seguidor del Kriya Ioga i del gran avatar Babaji Nagaraj, i està compromés a transmetre les seves ensenyances. Ha realitzat un peregrinatge per la India i els Himalayas seguint el que Babaji va realitzar.

Vida

L'Om Ram es va formar en Dret i va realitzar un màster en Administració d'Empreses. Va ser part també del grup d'operacions especials GOE V San Marcial. Ha treballat com a Club Manager de diferents centres de fitness i Area Sales de ventes a l'empresa de la seva família. Es co-fundador de YogaOne, una associació de centres de ioga orientats a fer arribar el ioga a tothom, a través de centres amb diferents estils i professors units en un sol espai.

L'Om Ram té prop de vint anys d'experiència impartint classes de ioga, i s'ha format amb molts mestres per tot el món. Ara forma part de Yoga Sangha, que promou el ioga internacionalment, amb el Jordi al capdavant d'Europa, la Sylvie Tremblay a Nordamèrica i l'Andrei Ram a Sudamèrica. És també formador de professors des de fa més de deu anys. En la línia de promoure la consciència espiritual, ha creat un projecte anomenat universalart, que plasma la filosofia clàssica del ioga a través de l'art. Està a disposició de qualsevol projecte de col·laboració relacionat amb l'espiritualitat.

Classes

Om Ram imparteix classes de ioga a YogaOne i DiR que recullen la tradició i la modernitat. Son classes integrals que inclouen asanas, pranayama, meditació i relaxació. A continuació es troben els horaris de les seves classes:

Inici Fi Centre Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
9:15 10:10 YogaOne Tuset Hatha I
10:15 11:30 YogaOne Sarrià Ioga Restauratiu Hatha I
14:15 15:10 YogaOne Tuset Open Vinyasa II
14:15 15:15 YogaOne Pl. Molina Vinyasa
18:15 19:15 YogaOne Sarrià Ioga Restauratiu Hatha I
19:15 20:30 YogaOne Mandri Vinyasa I-II
19:00 20:25 YogaOne Tuset Dharma I-II
20:00 21:25 YogaOne Tuset Dharma II-III

Formació

Om Ram imparteix cursos d'introducció i d'aprofunditzament en ioga, així com cursos de formació de professors de 200 i 500 hores. Es pot trobar la informació complerta a la web del YogaOne.

Events

Om Ram és un activista del ioga que ofereix masterclasses multitudinàries per projectes solidaris, així com sessions gratuïtes mensuals d'introducció al ioga i classes de ioga amb música (kirtan) en directe a YogaOne. Com a director de Yoga One, l'Om Ram és qui organitza els events del centre, podeu trobar un calendari dels propers events fent clic aquí.

Contacte

En cas que es vulgui posar en contacte amb Om Ram per impartir formació o participar en events de ioga, contactar directament amb recepció del centre YogaOne:

YogaOne
Carrer Aribau, 230, 08006 Barcelona
Telèfon: 930 00 89 00
Email: info@dir.cat
Google+
http://yogaone.cat
Horari: 7am - 10pm